La Ruta

La ruta Cherokee

Som pallaresos i motoristes experimentats, és per això que coneixem molt bé les carreteres del Pirineu i Prepirineu, tant català, com el d’Osca i sud de França. Triem i dissenyem les millors rutes per cada edició de la Cherokee Rider, buscant l’equilibri entre quilometratge, bon asfalt, corbes i paisatge.

El recorregut de la Cherokee Rider 2017 serà una fantàstica ruta que ens farà visitar les comarques del voltant del Pallars Sobirà: l’Alt Urgell, Val d’Aran, comarques del Solsonès i Pallars Jussà. Parant a dinar en un dels paisatges més icònics de la zona.Recorregut

Ja tenim la ruta totalment definida! Som d’aquells que no només la dissenyem, sinó que gaudim fent-la! Notar les sensacions que ens transmet per poder oferir les millors experiències en carretera.

Ruta exclusivament pel Pirineu i Prepirineu de Lleida, 5 ports de muntanya, combinació de corbes tècniques, ratoneres i ràpides, amb un 90% de bon asfalt, carreteres poc conegudes i transitades, paisatges espectaculars.

La versió curta, és idèntica a la llarga fins al 2n punt de control, amb uns gens menyspreables 370 km! La llarga serà de 565km entrant també a la província d’Osca.
T’oferim les rutes més autèntiques i divertides! Accepta el desafiament de la ruta Cherokee 2017!El primer punt de control el farem al Restaurant el Jardí de Sant Llorenç de Morunys, on on hi haurà un fantàstic esmorzar esperant-nos.
La parada que farem a per dinar al Restaurant del Llac de l’Hotel Terradets, hi haurà la possibilitat de fer una ruta més curta de tornada a Sort per als qui així ho desitgin. Situat en un entorn privilegiat amb un ampli ventall de serveis hostalers, restaurant gastronòmic, bufet lliure, cafeteria etc…acreditats amb el segell Moturisme

© 2017 Cherokee Rider. Tots els drets reservats.
+info: 647 518 385
Disseny Piqture